Kaçakçıların yeni oyunu koronavirüs!

İstanbul Fatih'te yurtdışından kaçak olarak getirdikleri koronavirüs tedavisinde kullanılan bazı ürünleri sahte faturayla satan 2 iş yerinden biri mühürlenirken ele geçirilen ürünlere de el konuldu.

Edinilen bilgiye göre, İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, koronavirüs tedavisinde kullanılan gümrük kaçağı bazı medikal cihazların yurda kaçak olarak sokulduğunu ve sahte fatura ile satışa sunulduğunu belirledi.
Yapılan ortak operasyonda, çok sayıda çeşitli marka ve modelde medikal ürün (yoğun bakım maskesi, ateş ölçer, ameliyat malzemeleri, medikal ürünler) ele geçirildi. Bahse konu işyerlerinden birinin depolama kısmında su kaçağı olması sebebiyle rutubetli ve yoğun miktarda nemli olduğunun tespiti üzerine, İl Sağlık Müdürlüğü görevlilerince iş yeri mühürlendi. Baskında işyeri sahibine 5607 sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu'na muhalefet suçu gereğince işlem başlatıldı.

Gündem Haberleri

CHP’de Kurultay Krizi Büyüyor mu? Kayyum Senaryosuna Karşı Olası Hamleler Masada
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, AKP'ye tahsis edilen 879 aracı açıkladı!
DEM Parti'nin Ekrem İmamoğlu ziyaretinin tarihi belli oldu
Demir Kubbe Delindi: İsrail’in Savunması Çöktü, Türkiye’yi Hedef Alan Kirli Oyun Ortaya Çıktı!
Saadet Partisi TBMM Grup Başkanı Av. Bülent Kaya: Yargı Bağımsız Değil