Beyoğlu Kaymakamlığı, dün 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde basın açıklaması, bildiri dağıtma, oturma eylemi gibi tüm etkinliklerin yasaklandığını duyurmuştu. Toplantı ve gösteri yürüyüşü nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatılmıştı.
SEFERLER NORMALE DÖNDÜ
Metro İstanbul’dan o yollara ilişkin yeni bir açıklama geldi. M2 Yenikapı-Hacıosman Metro Hattı'nın, Taksim istasyonu ile Şişhane istasyonunun İstiklal Caddesi girişi ve F1 Taksim-Kabataş Füniküler Hattı'nda seferler normale döndü.
Metro İstanbul, seferlerin normale döndüğünü sosyal medya hesabından şöyle duyurdu: M2 Yenikapı-Hacıosman Metro Hattı Taksim istasyonu, Şişhane istasyonu İstiklal Caddesi giriş-çıkışı ve F1 Taksim-Kabataş Füniküler Hattı işletmeye açılmıştır.