Kartallı anneler 'Annelikte Eğitim Programı' sertifikalarını aldı

İstanbul Kartal Belediyesi ve Anne Çocuk Eğitim Vakfı (AÇEV) işbirliğiyle düzenlenen eğitim programını başarı ile tamamlayan Kartallı annelere, “Annelikte Eğitim Programı” sertifikaları verildi.

Kartal Belediyesi ve Anne Çocuk Eğitim Vakfı (AÇEV) işbirliğiyle düzenlenen eğitim programını başarı ile tamamlayan Kartallı annelere, “Annelikte Eğitim Programı” sertifikaları verildi.

Kartal Belediyesi kreşlerinde eğitim alan 3-6 yaş arasındaki çocukların annelerinin katıldığı eğitimde, 50 anne 13 hafta boyunca; annelerin ebeveynlik rolleri, annelerin çocuk gelişimi konusunda bilgilendirilmesi ve anne ile çocuk arasındaki iletişimi güçlendirmek için neler yapılabileceği gibi konulardaki eğitimlere katılarak sertifika almaya hak kazandı.

Törene Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı İmam Aydın, “Çocuklar bizim geleceğimizdir. Burada esas olan Cumhuriyet değerlerine saygılı, Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı nesiller yetiştirmektir. Kartal Belediyesi’nin kreşlerinde görevli arkadaşlarımıza ve Kartal Belediyesi Kreş Müdürü Nazlı Enif Dipşar’a bu doğrultuda gösterdikleri gayret ve çalışmalar için teşekkür etmek isterim. Bildiğiniz gibi Kartal’da bugün 14 tane kreşimiz var. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in ortak vizyonu ile her mahalleye bir kreş açılması doğrultusunda çalışmalarımızı yürütüyoruz. Bunlar bizim olmazsa olmaz projelerimiz arasındadır” dedi.

Güncel Haberleri

Narin Güran’ın babası Ankara yolunda: “Kızımın hakkı yerdedir”
İsrail bağlantılı dolandırıcılık şebekesine büyük operasyon: 201 kişi gözaltında
Hasan Atilla Uğur ve Hasan Ataman Yıldırım’a ev hapsi verildi, 2 kişi tutuklandı
Kobra Murat dehşeti yaşadı: “1 milyon dolar istiyorlar, ailemi kaçırmakla tehdit ettiler”
İsrail Bağlantısı Ortaya Çıktı, 1,5 Milyar Liralık Mal Varlığına El Konuldu