Kemal Kılıçdaroğlu cami açılışında konuştu: "Adalet devletin dinidir"

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul’da cami açılışında yaptığı konuşmada 'adalet' kavramına dikkat çekti.

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul’da Beylikdüzü Hacı Naif Akkuş Camii’nin ibadete açılışına katıldı. Kılıçdaroğlu’na Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ve Beylikdüzü Belediye Başkanı Murat Çalık da eşlik etti.

Kılıçdaroğlu, yanında duran bağışçıya teşekkür ederek başladığı konuşmasında, “Güzel insanlar gelecek, burada Yüce Yaradan’a dua edeceklerdir. Kalpleri, gönülleri burada, o dua ortamı içerisinde güzel şeyler dileyeceklerdir. Elbette ki insanların güzel bir ortamda Yüce Yaradan’a sığınmaları, dua etmeleri hepimizin ortak arzusudur. Dolayısıyla bu bağışı yapan ve katkıda bulunan, özellikle belediye başkanımıza da yürekten teşekkür ederim” dedi.

"HERKESİN İNANCINA SAYGI DUYARIZ"

Kılıçdaroğlu, yurttaşların arzu ettiği ibadethanede ibadetini yapmasını arzuladıklarını da belirirken şöyle konuştu:

“Herkesin inancına saygı duyarız, hiç kimsenin inancını sorgulama gibi bir hakkımız, hukukumuz, yetkimiz yoktur. Hep beraber Sayın Temel (Karamollaoğlu) Beyin de ifade ettiği gibi, adalet, adalet, adalet. Adalet devletin dini ve adaleti her yerde savunmak ve her yerde gerçekleştirmek için çaba harcamak zorundayız.”

Gündem Haberleri

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'ten çarpıcı açıklamalar
Son anketten flaş sonuçlar çıktı
48 ilde operasyon düzenlendi, çok sayıda gözaltı var
CHP'li Utku Çakırközer'den TRT'ye 'İmamoğlu' çağrısı!
DEM Parti'nin yeni yol haritası belli oldu