KIlıçdaroğlu, deprem bölgesi Hatay'da konuştu: "Söylenecek çok şey var, yeri zamanı geldiğinde konuşacağız"

CHP lideri Kemal KIlıçdaroğlu, deprem bölgesi Hatay'da açıklamalarda bulundu.

CHP Genel Başkanı Kemal KIlıçdaroğlu, deprem bölgesi Hatay'da İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, ABB Başkanı Mansur Yavaş ile diğer CHP'li belediye başkanları ile birlikte açıklamalarda bulundu.

Antakya'da deprem bölgesini inceleyen ve vahametin manzarası karşısında son derece üzgün olduğu görülen CHP lideri şu açıklamayı yaptı:

"BÜROKRATLAR ÇALIŞMAK İSTİYOR AMA ÖNLERİNE ENGELLER KONUYOR"

"Çok daha ağır bir tabloyla karşı karşıyayız. İnsanlar feryat halinde. Devletin kurumları aslında, bürokratlar çalışmak istiyor ama önlerine engeller ve farklı tercihler konuyor. Bu da devletin rahat nefes almasını engelliyor."

"SORUNU ÇÖZECEK İNSANLARIN ÖNÜNE ENGELLERİN KONULMAMASI LAZIM"

"Hepimiz üzgün ve kızgınız. Sorun var evet, sorunu el birliğiyle çözmek istiyoruz evet ama sorunun çözülmesi için çözecek insanların önüne engellerin konulmaması lazım."

"BU KENTLERİN TAMAMINI AYAĞA KALDIRMAYA KARARLIYIZ"

"Kararlıyız. Bu kentlerin tamamını ayağa kaldırmaya kararlıyız. Beraber mücadele ettiğimiz zaman bunun sonucunu elde edeceğiz. Söylenecek çok şey var ama onların tamamını yeri zamanı geldiğinde konuşacağız. Elbette üzgünüz, elbette kızgınız. Ama bir şekliyle bu sorunu çözmeye kararlı olduğumuzu ifade etmek isterim."

Gündem Haberleri

Cemil Önal Cinayeti: Derin İlişkiler Ağı, Şantaj Kasetleri ve Falyalı’nın “Kasası”
Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'ten çarpıcı açıklamalar
Son anketten flaş sonuçlar çıktı
48 ilde operasyon düzenlendi, çok sayıda gözaltı var
CHP'li Utku Çakırközer'den TRT'ye 'İmamoğlu' çağrısı!