Kılıçdaroğlu, Diyarbakır programını iptal etti

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, bugünkü (10 Aralık) Diyarbakır programı programını iptal etti. Danışmanı ‘suikast’ iddiaları yalanladı.

 CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun bugün (10 Aralık) Diyarbakır’da sivil toplum kuruluşları ve iş dünyasından temsilciler ile bir araya gelmesi bekleniyordu. Kılıçdaroğlu’nun programı ertelendi.

Diken’den Altan Sancar’ın haberine göre, geniş kapsamlı olmayan ziyaretin ileri tarihe ertelenmesine, Kılıçdaroğlu’nun Ankara’daki bir görüşmesi ve katılması gereken bir program neden olduğunu açıklandı. 

 “SUİKAST İDDİALARI ASPARAGAS”


Öte yandan sosyal medyada yayılan ‘suikast ihbarı‘ iddialarını da yalanlayan Kılıçdaroğlu’nun başdanışmanı Deniz Demir, iddiaların asparagas olduğunu belirtti. Demir, “Diyarbakır ziyareti geniş kapsamlı değildi. Genel başkanımız Ankara’da bir programa katılmak durumunda. Fakat ilerleyen tarihte Diyarbakır’a geniş kapsamlı bir ziyaret düzenlenecek” diye konuştu.

CHP Diyarbakır İl Başkanı Gönül Özer ise Kılıçdaroğlu’nun kısa programına katılmak isteyen çok sayıda yurttaş ve STK olduğunu ve bu nedenle programın ileri bir tarihe ertelendiğini belirtti.

Gündem Haberleri

Meteoroloji’den Sağanak ve Fırtına Uyarısı: İstanbul Dahil Birçok İlde Alarm
Murat Boz ve Demet Özdemir mahsur kaldı!
Başsavcılık’tan fon soruşturmasına tedbir kararı: İşte isim isim 109 kişi!
AK Parti’ye Katılacağı İddia Edilen Büyükşehir Belli Oldu!
Ankara Barosu’nda Seçim Sonucu Belli Oldu: Elçin Özge Şimşek Çağlayan Kazandı