Koronavirüse yakalanan Cemal Enginyurt, sağlık durumu hakkında açıklama yaptı

Bağımsız Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Covid-19 testinin pozitif çıktığını duyurmuştu. Enginyurt, Twitter üzerinden açıklama yaparak koronavirüsü yendiğini söyledi.

Bağımsız Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Covid-19 testinin pozitif çıktığını duyurmuştu.

Enginyurt, bugün Twitter üzerinden yaptığı açıklamada koronavirüsü yendiğini söyledi.
 
Enginyurt şu paylaşımı yaptı:

Koronavirüsle mücadeleyi,sevenlerimizin,dostlarımızın,canlarımızın duası ve Ankara Şehir hastanesi Doktor ve çalışanlarının tedavisiyle hamd olsun yendim. Sağlık Bakanı @drfahrettinkoca ve Ankara Şehir hastanesi Sağlık çalışanlarına çok teşekkür ediyorum. Hepinizi çok seviyorum.

Güncel Haberleri

AFAD duyurdu: Akdeniz'de deprem
İşte ülkelerin Ülkelerin İHA ve SİHA gücündeki sıralaması
Tapu sahipleri dikkat: Kırmızı ve mavi tapu renkleri ne anlama geliyor? İşte tapudaki renklerin anlamı...
Canan Dağdeviren ölümden döndü!
BEDAŞ İstanbul'da elektrik kesilecek mahalleleri açıkladı: İşte elektrik kesintisi yaşanacak mahalleler...