Erdoğan , “Vaka sayılarındaki iyileşmeye paralel olarak 1 Mart'tan itibaren il bazında eğitim öğretimin kademeli başlaması için çalışmalar yürütülecek'' ifadelerini kullandı.
Erdoğan, ''Köy okullarında 15 Şubat'ta eğitim öğretimin başlamasını kararlaştırdık. 8 ve 12. sınıflar ile ilkokul ve özel eğitim okullarındaki eğitim-öğretimin 1 Mart'ta başlaması için hazırlıklara başlanacak. Vaka sayılarındaki iyileşmeye paralel olarak 1 Mart'tan itibaren il bazında eğitim öğretimin kademeli başlaması için çalışmalar yürütülecek. Okulların açıldığı köylerde vaka artışı yaşanması halinde eğitim öğretime yeniden ara verilebilecek'' ifadelerini kullandı.
Köy okulları 15 Şubat’ta açılıyor
AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine Toplantısı'nın ardından açıklamalarda bulundu. Erdoğan, ''Köy okullarında 15 Şubat'ta eğitim öğretimin başlamasını kararlaştırdık.” dedi.
Gündem Haberleri
CHP Sözcüsü Müslim Sarı’dan Özgür Özel’in açıklamalarına tepki: “Ruh sağlığından ciddi şekilde endişe ediyoruz”
Meteoroloji’den Sağanak ve Fırtına Uyarısı: İstanbul Dahil Birçok İlde Alarm
Murat Boz ve Demet Özdemir mahsur kaldı!
Başsavcılık’tan fon soruşturmasına tedbir kararı: İşte isim isim 109 kişi!
AK Parti’ye Katılacağı İddia Edilen Büyükşehir Belli Oldu!