'Lebaleb' kongreler, AKP'de ilk pozitif vakayı getirdi

AKP İzmir İl Kongresi’nde yaşanan skandalların ardından ilk pozitif vaka da çıkmış oldu.Kongreye katılan ve birçok siyasetçi ile yan yana olan eski AKP Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı Emre Cemil Ayvalı’nın koronavirüs testinin pozitif olduğu açıklandı.

İzmir’de Halkapınar Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen ve salgına rağmen ‘lebaleb’ doldurulan AKP İzmir İl Kongresi’nin üzerinden geçen iki gün ardından ilk koronavirüs pozitif vaka ortaya çıktı. Kongreye katılan ve birçok siyasetçi ile yan yana olan eski AKP Tanıtım ve Medya Başkanı Yardımcısı Emre Cemil Ayvalı’nın Covid-19 testinin pozitif çıktığı bildirildi.


 
Kongrede AKP’li ilçe belediye başkanlarıyla yan yana oturan Ayvalı sosyal medya hesaplarından koronavirüs testinin pozitif olduğunu duyurdu.Ayvalı’nın gelen tepkiler sonrasında paylaşımlarını sildiği görüldü. Bilindiği üzere, AKP Tanıtım ve Medya Başkan eski Yardımcısı Emre Cemil Ayvalı, bir televizyon programında kullandığı "Bir tarafta, çok açık söylüyorum, darbeci Kemalist gelenek vardı, bir tarafta FETÖ vardı, bunları birbirine kırdırmak suretiyle yol almak mecburiyetinde kaldık" ifadesi nedeniyle görevinden istifa ettiği biliniyordu.

Güncel Haberleri

Hava bir anda değişiyor, sağanak yağış geliyor!
Türkiye-Letonya Maçı İçin Geri Sayım: Saat Kaçta, Hangi Kanalda, Şifresiz mi?
Alışveriş Fişleri Kısırlık Yapıyor mu? Sosyal Medyadaki İddiaya Uzmanlardan Yanıt
Bergama’da Mavi Dil Alarmı: 15 Mahalle İçin Karantina Kararı
Kayıp Büşra Bebek Soruşturmasında Yeni Gelişme! Gözaltı Sayısı 10’a Çıktı