Mahir Polat'ın avukatı Erkam Erdem'den son durum ile ilgili açıklama

Mahir Polat'ın hastaneye kaldırıldığı bilgisi sonrası Polat'ın avukatı Erkam Erdem durum ile ilgili açıklamada bulundu.

Mahir Polat, 21 Şubat tarihinde yaptığı paylaşımda, 4 sene içinde üçüncü kez anjiyo olduğunu açıklamıştı.

3 anjiyo sonucu kalbine 6 stent takıldığını aktaran Polat, 2 damarındaki tıkanmayı takip etmek zorunda olduğunu kaydetmişti.

Avukat Erkam Erdem, dün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Mahir Polat'ın cezaevi koşulları bakımından önem arz eden iki rahatsızlığı bulunduğunu; bunların hipertansiyon ve kalp damarlarındaki tıkanıklıklar olduğunu belirtmişti.

Doktorlardan aldığı bilgiyi paylaşan Erdem, "Hipertansiyon kalp, beyin ve böbrekler üzerinde daimi olarak harabiyete neden oluyor. Kalp krizi ve beyin kanaması riskini ciddi şekilde gündeme getiriyor" ifadelerini kullanmıştı.

Mahir Polat, daha önce de yüksek tansiyon nedeniyle cezaevinde rahatsızlanmıştı. Avukatının açıklamasına göre, önce revire, oradan da cezaevi içerisinde bulunan hastaneye sevk edilmişti.

RAPOR ALINACAK!

Avukat Erkam Erdem, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "İlk edindiğimiz bilgiye göre Mahir Bey'in hastaneye sevki acil bir durum nedeniyle değil, rapor alınması maksadıyla yapılmış. Cezaevi kampüsü içerisinde bulunan hastanede bir heyetin toplandığı ve bir değerlendirme yapacakları söyleniyor." dedi.

Güncel Haberleri

Silivri açıklarında 2 gemi çarpıştı! Arama kurtarma çalışması başlatıldı
Danıştay'dan milyonlarca tüketiciyi ilgilendiren karar! O ürünlerde cayma hakkı geri geldi
Eczanede büyük skandal! Kadın müşterinin etek altı fotoğrafını çektiği ortaya çıktı: “Mesleğim biter”
Yurt dışına kaçarken tırda yakalanmıştı: Arif Kocabıyık adliyeye sevk edildi
Gazeteci Şükran Soner Hayatını Kaybetti