Mansur Yavaş cumhurbaşkanlığı adaylığı için kararını verdi!

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayının kim olacağı merak edilirken adaylık için adı geçen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın kararını CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na ilettiği iddia edildi.

Gelecek seçimlere ilişkin Ankara kulislerindeki hareketlilik giderek artıyor. Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayının kim olacağı belirsizliğini korurken Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi'den dikkat çeken bir iddia gündeme geldi.


"Kılıçdaroğlu'nun erken seçim ve İmamoğlu hamlesi" başlığıyla yayımlanan yazısında Selvi; CHP lideri Kılıçdaroğlu ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun adaylık için istekli olduğunu belirtti. Selvi, adaylık için ismi geçen Mansur Yavaş'ın ise bir dönem daha belediye başkanlığı yapmak istediğini CHP liderine ilettiğini yazdı.
 

Güncel Haberleri

İstanbul'da Sağanak Alarmı! AKOM Tarih Verdi: Şiddetli Yağış Geliyor
Şebnem Ferah Hayranlarına Müjde! Yeni Konser Tarihleri Belli Oldu
Bitkisel İçecek Faciası Büyüyor! 30 Kişi Hayatını Kaybetti, 50 Kişi Hastanede
Milyonlarca Öğrenciyi İlgilendiriyor! Pazartesi Okula Gidecekler Dikkat: Ders Saatleri Değişti
Türkiye'de satılan en ucuz Çin malı otomobillerin fiyat listesi