Mansur Yavaş, Mersin Mut'a gidiyor

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, 27 Eylül Cuma günü Mersin’in Mut ilçesinde düzenlenecek Zeytin ve Zeytinyağı Festivali’ne katılacak.

'Sağlık Zeytinden Zeytin Mut’tan' sloganıyla Mersin’in Mut ilçesinde Zeytin ve Zeytinyağı Festivali’nin 1.’si bu yıl 27-29 Eylül tarihleri arasında yapılacak.

27 Eylül Cuma günü saat 12.00’de Yapıntı Mahallesinde zeytin hasadıyla, Tarihi Karacaoğlan Çınaraltı Parkında festivalin açılışı yapılacak. 

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, 27 Eylül Cuma günü Mersin’in Mut ilçesinde düzenlenecek Zeytin ve Zeytinyağı Festivali’ne katılacak.

“Sağlık Zeytinden Zeytin Mut’tan” sloganıyla bu yıl ilki gerçekleştirilen festivalde Yavaş, esnaf ziyareti yapıp vatandaşlarla bir araya gelecek.

Güncel Haberleri

Göçük altında kalan işçi hayatını kaybetti
AKOM'dan İstanbul'a uyarı: Cuma günü gök gürültülü sağanak geliyor!
Araştırma: Fotoğraf çekme alışkanlığı anıları etkileyebilir
Silivri açıklarında 2 gemi çarpıştı! Arama kurtarma çalışması başlatıldı
Danıştay'dan milyonlarca tüketiciyi ilgilendiren karar! O ürünlerde cayma hakkı geri geldi