Marmaray’da yine panik!

İstansyonda, sirenlerin çaldığı ve yolcuların, "Lütfen dikkat. Acil bir durum nedeniyle tüm yolcuların peronları derhal terk etmeleri gerekmektedir" şeklinde anons yapılarak uyarıldığı görüldü.

İstanbul Kadıköy'de Suadiye ile Erenköy arasındaki istasyonda; Marmaray'daki arıza nedeniyle dün vagonların açılmamıştı. Bu esnada panikleyen iki kişiden biri bayılmış, diğeri de hafif yaralanmıştı. Kapılar açıldıktan sonra yurttaşların trenden inerek raylar üzerinde yürüdüğü görülmüştü.

Bugün akşam saatlerinde ise, yine Erenköy istasyonunda dikkat çeken bir olay yaşandı. İstansyonda, sirenlerin çaldığı ve yolcuların, "Lütfen dikkat. Acil bir durum nedeniyle tüm yolcuların peronları derhal terk etmeleri gerekmektedir" şeklinde anons yapılarak uyarıldığı görüldü.

Görüntülerde, özel güvenliklerin koştuşturması da fark edilirken, anonsların kaynağına dair bir açıklama yapılmadı.

Güncel Haberleri

30 ilde IŞİD operasyonu: 119 şüpheli gözaltına alındı
Kadın sporcuları nesneleştiren kamera açıları yasaklanıyor
Mahsun Kırmızıgül'den eski dostu Haluk Levent'e sert tepki
Meteorolojiden sağanak ve sıcaklık uyarısı
Ahbap soruşturması: Noterde yakalanan şüpheli tutuklandı