Masayı donattılar, depremzedeleri kırık tabaklarla andılar! 'Deprem konsepti'ne tepki yağdı

Şef Yunus Emre Akkor, Hırvatistan'da hazırlanan yemek masasının görselini paylaştı. Ancak görselin 'deprem' temalı olması tepkiye yol açtı.

Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülleri Töreni'nde gastronomi alanında ödül alan şeflerden Yunus Emre Akkor'dan akıllara ziyan bir paylaşım geldi.

Akkor, "Hırvatistan‘da hazırladığımız yemekte, Bakanlar ve Genelkurmay Başkanı’nın olduğu protokol masasında, ülkemizdeki yaşanan deprem felaketi sebebiyle içimizin burukluğunu bir nebze de olsa yansıtabilmek için kırık tabaklar kullandık" ifadeleriyle 'deprem konsepti' ile hazırlanan masanın fotoğrafını paylaştı.

O fotoğrafa tepki yağdı. TİP'li Barış Atay da paylaşılan görsele, "Siz bizimle dalga mı geçiyorsunuz? Bu ne hadsizliktir?" diyerek tepki gösterdi.

Gündem Haberleri

DEVA Partili Danış: “Türkiye’nin Asıl İhtiyacı Temiz Siyaset”
Kılıçdaroğlu’nun iddialarının araştırılması Meclis ve yargı gündeminde
Kılıçdaroğlu MYK Listesini yarın açıklıyor: A Takımı'nda Kimler Var?
Kılıçdaroğlu'ndan milletvekillerine yazı: Talimatım olmadan grup toplantısı yapılmayacak
Bayramda sofralara dikkat: 'Kontrolsüz et tüketimi kalp krizi riskini artırabilir’