Medical Park Hastaneler Grubu'ndan TV8 açıklaması

Acun Ilıcalı'nın, TV8'i Medical Park Hastaneler Grubu'na sattığı iddialarına açıklama geldi.

Acun Ilıcalı'nın kanalı TV8'i, Medical Park Hastaneler Grubu'na sattığı ileri sürülmüştü. Medical Park Hastaneler Grubu'ndan konuya ilişkin açıklama geldi.

Medical Park Hastaneler Grubu'ndan yapılan açıklama şu şekilde:

"11.03.2019 tarihinde çeşitli websitelerinde yayınlanan ve daha sonra sosyal medyaya yansıyan TV8’in satışına ilişkin haberlerde Medical Park adının geçmesi, tarafımızdan kamuoyuna bilgilendirme yapılması ihtiyacını beraberinde getirmiştir.

Liv Hospital ve Medical Park markalarını bünyesinde bulunduran MLP Sağlık Hizmetleri (MLP Care) olarak; söz konusu haberlerde yer alan TV8’in satışı için Medical Park ile görüşme yapıldığı ve/veya TV8’in Medical Park’a satıldığına ilişkin iddiaların tamamen asılsız olduğunu belirtmek isteriz. Şirketimizin bu konuda herhangi bir girişimi ya da görüşmesinin söz konusu olmadığını kamuoyunun bilgisine sunarız."

Güncel Haberleri

AYM'den 'Sivas Katliamı' kararı
'Obsession' filmi sosyal medyada tartışma yarattı: Sevgi ne zaman saplantıya dönüşüyor?
Serenay Sarıkaya’dan milyonluk reklam anlaşmaları
KKKA kabusu sürüyor... Tokat'ta bir kişi hayatını kaybetti
Yönetmen Ezel Akay ve kardeşi gözaltına alındı