Medya ombudsmanı Faruk Bildirici'den Peker'e yanıt

Medya ombudsmanı Faruk Bildirici, organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in kendisiyle ilişkili twitlerine cevap verdi.

Medya ombudsmanı Faruk Bildirici, organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in kendisiyle ilişkili  twitlerine cevap verdi.

Bildirici'nin cevabı şu şekilde

"Medya ombudsmanı olarak kaleme aldığım gazetecilik etiği yazılarımda asıl muhatabım gazeteciler ve iletişim akademisyenleridir.  Eleştirerek gazeteciliğin yanlışlardan arınmasına ve yüksek kalitede yapılmasına katkıda bulunmaya çalışıyorum.

“Sedat Peker’e yardım gazetecilik faaliyeti midir” başlıklı eleştirimi de meslektaşlarım  ve iletişim akademisyenleriyle tartıştık. Asıl muhatabım Erk Acarer de eleştirime “yol gösterici bulduğu” yanıtını verdi. Bu karşılık önemliydi, tartışma mesleğimiz açısından artı değerdi 

Sedat Peker ve Süleyman Soylu konusundaki haberlere ilişkin neler yazdığıma gelince hepsi sosyal medya hesabımda ve http://farukbildirici.com ’da mevcut. Merak eden okuyabilir. 

Gazeteciliği ve gazetecilik etiğine ilişkin tartışmalarımı, elbette meslektaşlarım ve iletişim akademisyenleriyle sürdüreceğim."

Güncel Haberleri

Yasa dışı bahis platformunun sahibi Fedlan Kılıçaslan İspanya'da tutuklandı
Mısır heyeti öfkeli: FIFA, Messi'nin elenmesini istemiyor
Macron 'sabah koşusu'na başladı: Park yurttaşlara kapatıldı
Meteoroloji açıkladı: Kuvvetli rüzgar bekleniyor
NATO Zirvesi başlıyor: Ankara'da hangi yollar trafiğe kapatıldı?