Mehmet Metiner'den deprem paylaşımı: "Adıyaman'ın arkasında Reis var"

AKP'li Mehmet Metiner, depremden etkilenen Adıyaman ile ilgili yapılan paylaşıma yanıt verirken, "Adıyaman yalnız değil. Adıyaman’ın arkasında Reis var." dedi.

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 büyüklüğündeki deprem Adıyaman dahil 9 ili daha etkiledi. Sosyal medyada ise bazı vatandaşlar bulunduklara yere yardımın ulaşmadığını anlatırken, AKP'li Mehmet Metiner'den ilginç bir paylaşım geldi.

"ADIYAMAN'IN ARKASINDA REİS VAR"

"Adiyaman yıkık,Adiyaman yalınız, Adiyaman üşüyor.  Kahta da 48 vatandaşımızı an itibarıyla kayipetik." diyen bir vatandaşa AKP'li Metiner şöyle yanıt verdi:

"Adıyaman yalnız değil. Adıyaman’ın arkasında Reis var. Adıyaman Reis’in sevdalı olduğu bir şehirdir. Ölenleri geri getiremeyiz. Üzüntümüz sonsuz. Lakin Adıyaman’ımızı yeniden onaracak Reis’imiz var bizim teyzeminoğlu…"

Gündem Haberleri

İmamoğlu Cezaevinden Seslendi: Türkiye’yi Bir Fotoğraf Karesine Sığdıramazsınız
Türkiye'den beyi göçü hamlesi: Dönmeleri için aylık 3.980 Euro maaş...
CHP'li Hüseyin Can Güner'den Kurultay Davasına Tepki: Partimize Kara Çalınmasına İzin Vermeyiz...
Son durumu Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı açıkladı!
CHP'nin kurultay davası ertelendi!