Melih Gökçek'e fışkiyeden sonra bir şok daha

Melih Gökçek'in Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminde Ankapark’ın tanıtımı için konulan T-Rex dinozor maketi, bulunduğu yerden kaldırıldı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı önündeki fıskiye de geçen günlerde kaldırılmıştı.

Ankara'nın yeni büyükşehir belediye başkanı Mustafa Tuna ile birlikte kente ilişkin yeni düzenleme ve icraatları sürüyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanlık Makamı’nın önünde yer alan ve geçtiğimiz günlerde kaldırılan meşhur fıskiyenin ardından Ankara’daki meşhur dinozor maketi de Atatürk Orman Çiftliği (AOÇ) Kavşağı’ndan kaldırıldı.

Melih Gökçek döneminde Ankapark’ın tanıtımı için konulan ve Türkiye’nin gündemine gelerek uzun süre tartışma konusu olan ünlü T-Rex dinozor maketi, bu sabah saatlerinde Ankara Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından bulunduğu yerden söküldü.

Dinozorun  depoya kaldırıldığı bildirilirken, 3 metre yüksekliği ve 10 metre uzunluğundaki dinozor maketi Ankapark’ın hemen yanında yer alan Çiftlik Kavşağı’na 2015 yılında monte edilmişti. 

Dinozordan önce kavşakta 3.5 metrelik bir robot heykeli yer alıyordu. O dönem robotun yerine Gökçek’in Twitter üzerinden oylama yaptığı robotlardan 7 numaralı olan ve yine oylama ile ismi ‘Dinocan’ olarak belirlenen 40 metrelik dinozor heykeli konacaktı fakat ‘Dinocan’nın aksamlarının montesi uzun sürdüğü için yerine T-Rex isimli dinozor konulmuştu.

Güncel Haberleri

WhatsApp’ta yeni dönem: Mesaj başına ücret geliyor
AYM önünde kendini vuran emekli polis hayatını kaybetti
Dünyanın en uzun menzilli otomobili satışa sunuldu: Tek şarjla 1.100 kilometre
Avukatın adını kullanarak bir günde 1 milyon liralık vurgun yaptılar
Muhsin Yazıcıoğlu soruşturmasında 2. dalga: Çok sayıda gözaltı