Meral Akşener, kamu mühendislerine söz verdi: "25 gün sonra tüm bu haksızlıklar son bulacak"

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Ne yazık ki kamuda çalışan mühendislerimiz de ülkemizde mesleğinin hakkını alamayanlar arasında... Ama sadece 25 gün sonra tüm bu haksızlıklar son bulacak!" dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, “Ne yazık ki kamuda çalışan mühendislerimiz de ülkemizde mesleğinin hakkını alamayanlar arasında... Ama sadece 25 gün sonra tüm bu haksızlıklar son bulacak! Herkes eğitiminin, emeğinin ve mesleğinin hakkına kavuşacak! Ve işte o zaman; Türkiye tarih yazacak” dedi.

"HERKES EĞİTİMİNİN, EMEĞİNİN VE MESLEĞİNİN HAKKINA KAVUŞACAK"

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bugün kamu mühendislerinin mali ve özlük haklarındaki sıkıntılara ilişkin açıklama yaptı. Akşener, Twitter hesabından şu mesajı yayınladı:

“Ne yazık ki kamuda çalışan mühendislerimiz de ülkemizde mesleğinin hakkını alamayanlar arasında... Ama sadece 25 gün sonra tüm bu haksızlıklar son bulacak! Herkes eğitiminin, emeğinin ve mesleğinin hakkına kavuşacak! Ve işte o zaman; Türkiye tarih yazacak.”

Gündem Haberleri

PEKİNTAŞ HOLDİNG’TE PATRON-GENEL MÜDÜR İLİŞKİSİ AYYUKA ÇIKTI!
Bakanlık birimleri sahillerde: İşgalcilere göz yumulmayacak
CHP’li Orhan Sarıbal yarın basın toplantısı düzenleyecek
Durdu Özbolat’ın Acı Günü
"Elimizi taşın altına koyuyoruz..."