MESAM seçimler yapıldı; AKP kaybetti, Arif Sağ yeniden yönetimde

AKP Hükümetinin kayyum atadığı Musiki Eseri Sahipleri Meslek Birliği'ndeki (MESAM) yönetimi oldukça kısa sürdü. MESAM üyeleri, AKP kayyumunun başkanı olan Coşkun Sabah'ın ihraç ettiği Arif Sağ'ı önce yeniden üyeliğe aldı, sonra da yönetime seçti.

Arif Sağ ve ekibi, yönetimden alındıkları, ihraç edildikleri Türkiye Musiki Eseri Sahipleri Meslek Birliği'nde (MESAM) üyelerin oylarıyla yeniden yönetim kurulu olarak seçildi. 

Kayyum olarak yönetime atanan Coşkun Sabah ve ekibi, üyelerin Arif Sağ ve ekibini yeniden üye olarak seçmesi sonrası kurulu terk etti.

Oylamalar sonucunda MESAM’da yeni yönetim Arif Sağ, Cahit Berkay, Ali Haydar Timisi, Elif Nun İçelli, Metin Karataş, Ali Rıza Binboğa, Celal Ulusu, Ali Yavuz, Ali Rıza Erdoğan, Ahmet Can Akyol ve Faruk Demir’den oluştu.

Arif Sağ salona alkışlarla girdi:

Güncel Haberleri

İstanbul'da en çok yağış alan ilçeler açıklandı: Beykoz'da 269,5 kilogram yağış!
İstanbul'da sel felaketinde can kaybı 3'e yükseldi: 4 kişi kayıp
İstanbul'da sağanak kabusu: Murat Boz ve Demet Özdemir botla kurtarıldı
Selde aracı zarar görenler dikkat! Kasko hasarı karşılıyor mu, sigortası olmayanlar ne yapacak?
İstanbul Valisi Davut Gül açıkladı: Sağanak nedeniyle okullar yarın da tatil edildi