Metro'dan sonra Kamil Koç'ta da taciz skandalı!

Genç bir kadın, Twitter üzerinden yaptığı paylaşım ile Kamil Koç’un servi şoförünün kendisini taciz ettiğini ve şoförün yargılanmasını istediğini söyledi.

Yurt Haber Merkezi

Kamil Koç Turizm firmasına ait servis aracını kullanan ve servis şoförü tarafından tacize uğrayan kadın susmadı ve yaşadığı o anları anlattı.

Genç kadın o anları işte bu cümlelerle anlattı:

Dün gece Kamil Koç firmasıyla yapmış olduğum yolculuk sonrası yine Kamil Koç’a bağlı yolcu servisine bindim. Servis şoförü tarafından tacize uğradım ve psikolojik şiddete maruz kaldım, aynı zamanda darp girişiminde bulundu. Ona korkmadığımı söylediğim anda beni terörist ilan etti ve polis çağırmakla tehdit etti. Beni bilmediğim bir yerde arabadan attı. Gerekli yerlere şikayette bulunduğumuzda bu konunun üzerini kapatmaya çalıştılar. Sanki araçta bir eşyamızı unutmuşuz gibi ‘kayıt altına alalım’ diye bize bu teklifi sundular. Kamil Koç firmasını ve Kamil Koç’a bağlı servis amirliğinin bu tavrını teşhir etmek amaçlı tacize sessiz kalmıyorum ve sizlerin de sessiz kalmasını istemiyorum. O şoförün yargılanmasını istiyorum.

    Güncel Haberleri

    Narin Güran’ın babası Ankara yolunda: “Kızımın hakkı yerdedir”
    İsrail bağlantılı dolandırıcılık şebekesine büyük operasyon: 201 kişi gözaltında
    Hasan Atilla Uğur ve Hasan Ataman Yıldırım’a ev hapsi verildi, 2 kişi tutuklandı
    Kobra Murat dehşeti yaşadı: “1 milyon dolar istiyorlar, ailemi kaçırmakla tehdit ettiler”
    İsrail Bağlantısı Ortaya Çıktı, 1,5 Milyar Liralık Mal Varlığına El Konuldu