Mevsimler boyu ödeyeceksiniz! Bunu da gördük...

Yüksek enflasyon ve hayat pahalılığı yurttaşları zor durumda bırakırken şimdi de 36 ay taksitle kaban ve mont satış dönemi başladı.

Habertürk'te yer alan habere göre kaban, mont ve bot için idare devri başladı. Kış mevsimi yaklaşıp, havalar iyice soğumaya başlarken kışlık kıyafetler de mağazaların vitrinlerindeki yerini aldı. Fakat etiketler vatandaşların cebini yakıyor. 

ESNAF BANKALARIN KAPISINI ÇALDI

Enflasyon rakamlarının açıklanmasından sonra fiyatı en çok artan ürünler arasında kadın ve erkek giyim yer aldı. Kışlık kıyafet fiyatlarındaki artış ve müşteri bulunamaması sonucunda bazı online alışveriş siteleri de çareyi bankalarla anlaşma yapmakta buldu. 

KIŞLIK GİYECEKLER İÇİN 36 AY TAKSİT

Kredi kartı taksit sayısında limit olunca 36 aya varan vadelerle kaban ve montlar için alışveriş kredisi kullandırılmaya başlandı.

"MEMLEKETİN GELDİĞİ DURUM"

Yaşanan olayı CHP Genel Başkan Başdanışmanı Deniz Demir de sosyal medya hesabından paylaşarak "Memleketin geldiği durum" notunu düştü.

Gündem Haberleri

'Yarın İstanbul'a gelebilirim'
O vekil AKP'ye geri döndü
Rusya-Ukrayna savaşında barış için ilk somut adım
CHP Lideri Özgür Özel, Silivri’de Ekrem İmamoğlu’nu ziyaret ediyor
Cemil Önal Cinayeti: Derin İlişkiler Ağı, Şantaj Kasetleri ve Falyalı’nın “Kasası”