MSB'den 'Kılıçlı yemin krizi' açıklaması: Süreç başladı

'Kılıçlı yemin krizi'nde MSB kaynaklarından bir açıklama daha geldi. Yüksek Disiplin Kurulu sürecinin başladığı belirtilen açıklamada, "YDK’nın toplantı zamanı belirlendiğinde, en az 10 gün öncesinden ilgili personele tebligat yapılacaktır." denildi.

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri Tuğamiral Zeki Aktürk, Bakanlık Şehit Gazeteci Hasan Tahsin Salonu’nda haftalık bilgilendirme toplantısı yaptı.

Bakanlık kaynakları, Yüksek Disiplin Kurulu’na (YDK) sevk edilen teğmenler ve diğer personelle ilgili sürecin nasıl işleyeceğine dair sorular üzerine şunları söyledi:

"Yüksek Disiplin Kurulu süreci başlamıştır. YDK’nın toplantı zamanı belirlendiğinde, en az 10 gün öncesinden ilgili personele tebligat yapılacaktır. Bu tarih zamanı gelince kamuoyuna duyurulacaktır."

Gündem Haberleri

Özdemir Turgut’un Haymana’daki ofisine ziyaretçi akını
Fon soruşturmasında 5. dalga operasyon: 34 gözaltı...
CHP Sözcüsü Müslim Sarı'dan seçim ittifakı sinyali
Resmi Gazete'de yayımlandı!
Adı silindi!