Muğla Milas'taki yangın böyle başladı! Jandarma, yangının başladığı noktadaki gizemli aracın peşine düştü

Muğla'nın Milas ilçesinde çıkan orman yangınında, alevlerin başlangıç noktasındaki gri otomobil dikkat çekti.

Muğla Milas'a bağlı Ören Mahallesi yakınlarında meydana gelen orman yangını rüzgarın da etkisiyle Kırsal Alatepe Mahallesi'ne doğru ilerlerken, bazı evler tahliye edildi.

Yangın söndürme ekipleri, alevlere havadan ve karadan müdahale etti. Bölgede şiddetli rüzgarın sık sık yön değiştirmesi nedeniyle panik yaşandı.

GRİ ARABA PATLAMAYLA BİRLİKTE BÖLGEDEN UZAKLAŞTI

Patlamanın olduğu yerdeki ormanlık alandan birden alevler yükselirken patlama nedeniyle çatılara çıkan vatandaşlar yangının başlangıcını ve yangının başladığı yerdeki gri bir otomobilin bölgeden uzaklaştığını cep telefonları ile kaydetti.

Alevlerin birden ormanı sarması ile ormanlık alana yakın bölgede yaşayan vatandaşların da bahçe hortumları çekerek yangına müdahale etmeye çalıştığı görüldü.

JANDARMA ARACIN PEŞİNDE DÜŞTÜ

Jandarma ekipleri, yangının başladığı yerden hızla uzaklaşan otomobilin yakalanması için soruşturma başlattı.

Gündem Haberleri

DEVA Partili Danış: “Türkiye’nin Asıl İhtiyacı Temiz Siyaset”
Kılıçdaroğlu’nun iddialarının araştırılması Meclis ve yargı gündeminde
Kılıçdaroğlu MYK Listesini yarın açıklıyor: A Takımı'nda Kimler Var?
Kılıçdaroğlu'ndan milletvekillerine yazı: Talimatım olmadan grup toplantısı yapılmayacak
Bayramda sofralara dikkat: 'Kontrolsüz et tüketimi kalp krizi riskini artırabilir’