Muharrem Erkek'ten flaş açıklamalar

CHP Genel Başkanı Yardımcısı Muharrem Erkek açıklama yaptı.

Muharrem Erkek'in açıklamasından satır başları şöyle: 

YARGITAY'IN ENİS BERBEROĞLU KARARI 

Adalet mücadelemizi sürdüreceğiz. 

Olağanüstü kurultay talebi ortada. Dün bir açıklama yapıldı. 604 imza topladıklarını ilan ettiler. Biz de tamamen iyi niyetle her ne kadar salt çoğunluğa ulaşılmamış olsa da Genel Merkezimize ulaşılması takdirde gereğinin yapılacağını ifade ettik.

Hala genel merkezimize ulaşan bir belge olmadı. Bir değişim olacaksa olağan kurultayda görüşülmesi doğaldır.

İlk hafta salt çoğunluğun yakalanamadığı açıkça görülüyor. 

Eğer gerçekten 604 imza varsa tartışmalara gerek olmadan bizlerin sorumlulukların yerine getirilmesi gerekir. Sunulsaydı bu belgeler partimiz olağanüstü kurultay çağrısı yapılacaktı. 

Salt çoğunluğa yakın bir irade varsa gereğini yaparız. 

Enis Berberoğlu hukuksuz bir şekilde orada tutuluyor. 

Bedelli askerliğekarşı değiliz. Ama her şeyde olduğu gibi adalet. O bedeli ödeyemeyen gençlerimiz ne yapacak? Mecliste konu gündeme geldiğinde grubumuz gerekli açıklamayı yapacaktır. 
 

Güncel Haberleri

Mahiroğlu hakkında yakalama kararı
Ferdi Zeyrek'in sağlık durumunda son durum
Güncel motorin, benzin fiyatları ne kadar oldu?
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Özgür Özel'e geçmiş olsun telefonu
Çanakkale'de 5.2 büyüklüğünde deprem!