Muharrem İnce dansı yasaklandı

Memleket Partili yöneticilerin, Genel Başkanları Muharrem İnce'yi örnek alarak yaptıkları dansın sosyal medya hesaplarında paylaşılması yasaklandı.

Memleket Partisi il ve ilçe yöneticilerine dans paylaşımlarını yasakladı.

Memleket Partisi il ve ilçe başkanlıklarına 13 Mart 2023 tarihinde gönderilen ve Genel Sekreter Halil İlçek Çelik'in imzası olan yazıda şu ifadelere yer verildi:

"Son günlerde sosyal medyada gündeme gelen dans videoları ile ilgili olarak İl ve İlçe yöneticilerinin dans paylaşımı yapmaları kesinlikle yasaklanmış olup; bu hususta tüm örgüt yöneticilerinin ivedilikle uyarılması ve bilgilendirmesi gerekmektedir. Ancak gençlerin bu dansı yapmasında bir sakınca bulunmamaktadır. Bu hususta gereğinin yapılmasını rica eder, çalışmalarınızda başarılar dilerim."

Muharrem İnce dansı gençler tarafından popüler hale gelirken, yöneticilerin de aynı akıma dahil olması, birçok kişi tarafından depremin acılarının devam ettiği belirtilerek tepkiyle karşılanmıştı.

Güncel Haberleri

Müstehcenlik soruşturmasında dikkat çeken karar: 184 sosyal medya hesabına erişim engeli
Serhat Kılıç’a Harbiye’de duygusal veda: “30 yıl yetmedi Serhat”
Veyis Ateş ilk kez hakim karşısına çıktı: Tahliye edildi
Ahbap Derneği soruşturmasında 5. dalga operasyon: 20 ilde 53 gözaltı kararı
Kayıp kardeşlerin ismiyle dolandırıcılık şoku! Aile isyan etti: Sakın para göndermeyin