Muharrem İnce'den Cem Toker'in mektubuna yanıt: "Benim aday olmak gibi bir kişisel tutkum yok"

Cumhurbaşkanlığı adaylığını ilan eden Muharrem İnce'ye "Ülkenin bekası için, öfkeniz sağduyunuzun önüne geçmemeli" diyen LDP'nin eski lideri Cem Toker'e Muharrem İnce'den yanıt geldi.

Memleket Partisi lideri Muharrem İnce, kendisine adaylıktan çekilme çağrısında bulunan Liberal Demokrat Parti (LDP) eski Genel Başkanı Cem Toker'e mektup yazdı, o mektubu Twitter'dan yayımladı.

"ÜLKEMİN MENFAATİNİ HER ŞEYİN ÜZERİNDE TUTARIM"

İnce, Twitter hesabından yayınladığı Toker'e yönelik mektupta, Millet İttifakı'nı ve 13. cumhurbaşkanı adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef alarak, şu ifadeleri kullandı:

"Samimiyetle bilmenizi isterim ki ben bu anlayışın ve adayın Erdoğan'ı yeneceğine inanmıyorum. Tek adayla girilmesinin Cumhur İttifakı'nın işine geldiğini düşünüyorum. ... Benim aday olmak gibi bir kişisel tutkum yok, herkes bilsin ki ülkemin menfaatini her şeyin üzerinde tutarım. Bununla birlikte adaylığımın gördüğü ilginin bu muhalefet anlayışını benimseyenlere bazı şeyleri fark ettirmesini umut ediyorum."

"CEHENNEMİN YOLUNA TAŞ DÖŞEMİŞ SİYASETÇİ KONUMUNA DÜŞMEYİNİZ"

LDP'li Cem Toker de, geçen günlerde Twitter hesabından yayınladığı mesajı ile Muharrem İnce'ye seslenmiş ve şu ifadeleri kullanmıştı:

"Öfkenizde çok haklı olabilirsiniz. Ama bence lütfen öfkenizi yeniniz. Ülkenin bekası için, öfkeniz sağduyunuzun önüne geçmemeli. Cehennemin yoluna taş döşemiş siyasetçi konumuna düşmeyiniz."

Gündem Haberleri

DEVA Partili Danış: “Türkiye’nin Asıl İhtiyacı Temiz Siyaset”
Kılıçdaroğlu’nun iddialarının araştırılması Meclis ve yargı gündeminde
Kılıçdaroğlu MYK Listesini yarın açıklıyor: A Takımı'nda Kimler Var?
Kılıçdaroğlu'ndan milletvekillerine yazı: Talimatım olmadan grup toplantısı yapılmayacak
Bayramda sofralara dikkat: 'Kontrolsüz et tüketimi kalp krizi riskini artırabilir’