Muharrem İnce'nin ne zaman kameraların karşısına çıkacağı belli oldu! Çok sert konuşacak...

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, "Halk CHP'yi değiştirmeli. CHP, halkın kendisine mecbur olduğunu düşünüyor, gerçek böyle değil" diye konuştuğu aktarıldı.

Sözcü yazarı Aytunç Erkin, deprem bölgelerini yapacağı ziyaretlerle sahaya inmeye hazırlanan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin CHP içindeki 'değişim'e dair gelişmeleri yakıdan takip ettiği ve “değişim” konusunda yakın çevresine “Halk CHP'yi değiştirmeli. CHP, halkın kendisine mecbur olduğunu düşünüyor, gerçek böyle değil” diye konuştuğunu aktardı.

"ÇOK SERT BİR AÇIKLAMA YAPACAK"

Muharrem İnce’nin kurgu kasetlerin ortaya atılmasından sonraki suskunluğu hakkında yakın çevresinin “İkinci iddianameyi bekleyin. Muharrem Başkan iddianame hazırlansın çok sert bir açıklama yapacak” dediğini aktaran Erkin, şunları kaydetti:

"İDDİANAME SONRASINDA KAMUOYU ÖNÜNE ÇIKACAK"

"Peki Muharrem İnce'nin iddialarıyla ilgili ikinci iddianamede ne var? Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın dosyayı ‘terör suçu’ üzerinden değerlendirdiği bilgisi var ve bu iddianame sonrasında İnce kamuoyu önüne çıkacak ve konuşacak.”

Gündem Haberleri

PEKİNTAŞ HOLDİNG’TE PATRON-GENEL MÜDÜR İLİŞKİSİ AYYUKA ÇIKTI!
Bakanlık birimleri sahillerde: İşgalcilere göz yumulmayacak
CHP’li Orhan Sarıbal yarın basın toplantısı düzenleyecek
Durdu Özbolat’ın Acı Günü
"Elimizi taşın altına koyuyoruz..."