Muharrem İnce'ye 3 isimden yakın markaj! Belediye başkanları Memleket Partisi'nde

Memleket Partisi lideri Muharrem İnce'nin Kemal Kılıçdaroğlu'na destek vermesi için 3 belediye başkanının Memleket Partisi'ne giriş yaptığı iddia edildi.

Gazeteci Gürkan Hacır, Twitter paylaşımında 28 Mayıs ikinci tur seçimine etki edecek bir gelişmeyi duyurdu.

Hacır, 14 Mayıs seçimlerinde adaylıktan çekilen ve şu sıralar sağlık sorunları ile boğuşan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na destek vermesi için 3 belediye başkanının Memleket Partisi'ne giriş yaptığını aktardı.

3 BAŞKAN MEMLEKET PARTİSİ'NDE

Hacır'ın paylaşımı şöyle:

"Ankara’da trafik hız kesmiyor. Chp li Adana BB Başkanı Zeydan Karalar BÇrkmece BB Hasan Akgün ve Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan Muharrem İnce ile görüşmek üzere Memleket Partisi’ne geldiler. Akşam açıklama gelebilir."

Gündem Haberleri

PEKİNTAŞ HOLDİNG’TE PATRON-GENEL MÜDÜR İLİŞKİSİ AYYUKA ÇIKTI!
Bakanlık birimleri sahillerde: İşgalcilere göz yumulmayacak
CHP’li Orhan Sarıbal yarın basın toplantısı düzenleyecek
Durdu Özbolat’ın Acı Günü
"Elimizi taşın altına koyuyoruz..."