Muharrem İnce'ye 3 isimden yakın markaj! Belediye başkanları Memleket Partisi'nde

Memleket Partisi lideri Muharrem İnce'nin Kemal Kılıçdaroğlu'na destek vermesi için 3 belediye başkanının Memleket Partisi'ne giriş yaptığı iddia edildi.

Gazeteci Gürkan Hacır, Twitter paylaşımında 28 Mayıs ikinci tur seçimine etki edecek bir gelişmeyi duyurdu.

Hacır, 14 Mayıs seçimlerinde adaylıktan çekilen ve şu sıralar sağlık sorunları ile boğuşan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na destek vermesi için 3 belediye başkanının Memleket Partisi'ne giriş yaptığını aktardı.

3 BAŞKAN MEMLEKET PARTİSİ'NDE

Hacır'ın paylaşımı şöyle:

"Ankara’da trafik hız kesmiyor. Chp li Adana BB Başkanı Zeydan Karalar BÇrkmece BB Hasan Akgün ve Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan Muharrem İnce ile görüşmek üzere Memleket Partisi’ne geldiler. Akşam açıklama gelebilir."

Gündem Haberleri

Sahte Dolar ve Avro Detayı
Meryem Cabbaroğlu Kimdir? Annesi Rus, Babası Yozgatlı: Sosyal Medyada Gündem Oldu
2026-2027 eğitim öğretim yılının ilk ara tatili belli oldu!
T.C. Kimlik numarası şartı!
Özdemir Turgut’un Haymana’daki ofisine ziyaretçi akını