Muhittin Böcek sağlık durumuna ilişkin açıklama yaptı

Hastaneye kaldırılan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek sağlık durumuna ilişkin açıklamada bulundu.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek günlerdir Manavgat ve çevresindeki yangın bölgesinde bulunuyordu. Bu sabah öksürük şikayetiyle kontrol amaçlı Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne gitti. Başkan Böcek daha sonra taburcu oldu ve sağlık durumuna ilişkin açıklamada bulundu.

Hastanede yapılan koronavirüs testinin negatif çıktığını belirten Muhittin Böcek'in sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şöyle:

"Sevgili dostlar, ateş, öksürük, halsizlik nedeniyle Akdeniz Üniversitemize geldim.

Tahlillerim yapıldı, Covid testim çok şükür negatif çıktı.

İyi dileklerinize teşekür ederim. Sağlıklı güzel günler diliyorum."

Güncel Haberleri

CHP'den Anayasa Mahkemesi'ne iptal başvurusu
PTT hafta içi kaçta açılıyor ve kaça kadar açık? Cumartesi günleri PTT şubeleri hizmet veriyor mu? Hafta sonu çalışıyor mu?
Kurban Bayramı ne zaman 2025, Kurban Bayramı'na kaç gün kaldı? Kurban Bayramı 2025 tatili 9 gün mü olacak?
Korgeneral İsmail Hakkı Pekin’den Önemli Açıklama
120 yıllık çay markası iflasın eşiğinde!