Muhittin Böcek'ten mesaj var: Hayatımın en samimi merhabasıyla sizleri selamlıyorum

Tedavi gördüğü Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’nde dün ilk görüntüyü veren Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, bugün videolu bir mesaj paylaştı.

Uzun bir aranın ardından tedavi gördüğü Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’nde dün ilk görüntüyü veren Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, bugün videolu bir mesaj paylaştı. Siyasilere, sağlık çalışanlarına ve Antalyalılara teşekkürlerini ileten Böcek, "En kısa süre içerisinde görevimin başında olacağım" dedi.

Akdeniz Üniversitesi'nde koronavirüs nedeniyle tedavi gören Muhittin Böcek“Hayatımın en samimi merhabasıyla sizleri selamlıyorum” diyerek CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve birçok siyasiye teşekkür etti. Başkan Böcek kısa bir fizik tedavi sonrasında en kısa süre içerisinde görevine başlayacağını söyledi.

Sağlığının iyi olduğunu kendini çok iyi hissettiğini açıklayan Muhittin Böcek, "Dualarınız ve desteklerinizle zor günleri geride bırakmayı başardım. beni yalnız bırakmayan herkese ve sağlık çalışanlarına teşekkür ederim" dedi. 

Gündem Haberleri

CHP Ankara Milletvekili Adnan Beker Ulaşım Esnafını TBMM'de Buluşturdu
DEVA Partili Danış: “Türkiye’nin Asıl İhtiyacı Temiz Siyaset”
Kılıçdaroğlu’nun iddialarının araştırılması Meclis ve yargı gündeminde
Kılıçdaroğlu MYK Listesini yarın açıklıyor: A Takımı'nda Kimler Var?
Kılıçdaroğlu'ndan milletvekillerine yazı: Talimatım olmadan grup toplantısı yapılmayacak