Mustafa Destici'den Erdoğan'ı çok kızdıracak konuşma

Saray İttifakı ortağı BBP’nin lideri Mustafa Destici, partisinin Sinop'taki Olağan İl Kongresi'nde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı kızdıracak sözler dile getirdi.

Saray İttifakı ortağı BBP’nin lideri Mustafa Destici, partisinin Sinop'taki Olağan İl Kongresi'nde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı kızdıracak sözler dile getirdi.

Yolsuzluk gündemine ilişkin konuşan Destici, Erdoğan'ı çok kızdıracak sözler sarf etti. 

''BU ÜLKENİN KAYNAKLARI YOLSUZLUĞA ÇARÇUR EDİLMEDİĞİNDE...''

Ülke kaynaklarının “çar çur” edilmemesi gerektiğini söyleyen Destici, “Bu ülkenin kaynakları doğru bir şekilde kullanıldığında, çarçur edilmediğinde, yolsuzluğa ve adam kayırmacılığına çarçur edilmediğinde herkese yeter.

Ama ülkenin kaynakları savurganlık edilirse, yolsuzlukla iç edilirse, burada kazananlar parayı yurt dışına çıkarırsa, hem de helal kazanç değil, gayri meşru kazançlarını yurt dışına çıkarırlarsa millet ekonomik sıkıntı çeker” dedi.

KADDAFİ ÖRNEĞİ

Arap Baharı’nda devrilen liderlerden örnekler veren Destici, “Kaddafi’nin 250 milyar doları olduğunu söylediler. Sonra ne oldu, o paranın 1 kuruşunu yiyemedi. Kendi sonu ne oldu, çok kötü bir şekilde oldu. Aynı şey bu şekilde ülkesini soyan devlet başkanları için de geçerli.

Onun için herkese diyorum ki bu devlet size zaten itibar veriyor. Onun için şeytana uymayın. Memleket parasını dışarı çıkaranlar hem bunu kullanamazlar hem de akıbetleri çok kötü olur. Onun için gelin hep birlikte kazanalım, çalışalım” diye konuştu. 

Güncel Haberleri

İstanbul'da Sağanak Alarmı! AKOM Tarih Verdi: Şiddetli Yağış Geliyor
Şebnem Ferah Hayranlarına Müjde! Yeni Konser Tarihleri Belli Oldu
Bitkisel İçecek Faciası Büyüyor! 30 Kişi Hayatını Kaybetti, 50 Kişi Hastanede
Milyonlarca Öğrenciyi İlgilendiriyor! Pazartesi Okula Gidecekler Dikkat: Ders Saatleri Değişti
Türkiye'de satılan en ucuz Çin malı otomobillerin fiyat listesi