Nagehan Alçı seçim için tarih verdi!

Habertürk yazarı Nagehan Alçı, Haziran 2023'te yapılması beklenen seçimlerin sonbahara çekilebileceğini söyledi.

İktidara yakınlığıyla bilinen gazeteci Nagehan Alçı, AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP lideri Devlet Bahçeli'nin sıklıkla Haziran 2023'te yapılacağını söylediği seçimlerin öne çekilebileceği görüşünü dile getirdi.

Alçı, Habertürk'te yayımlanan yazısında, "Son dönemde erken seçim ihtimaline yönelik yorumlar artıyor. Ben de sonbaharda bir seçim olma olasılığını kuvvetli görüyorum" dedi.

"Böyle bir ortamda muhalefet ısrarla adayı seçim takvimi açıklandıktan sonra ilan edeceğini söylüyor. Bu doğru bir taktik mi?" ifadesini kullanan Alçı, MetroPOLL Araştırma'nın kurucusu ve CEO'su Özer Sencar'ın bu soruya "Yanlış" yanıtını verdiğini aktardı.

Gündem Haberleri

Süresiz nafakada geni dönem başlıyor: Boşanmada sınır geliyor!
PEKİNTAŞ HOLDİNG’TE PATRON-GENEL MÜDÜR İLİŞKİSİ AYYUKA ÇIKTI!
Bakanlık birimleri sahillerde: İşgalcilere göz yumulmayacak
CHP’li Orhan Sarıbal yarın basın toplantısı düzenleyecek
Durdu Özbolat’ın Acı Günü