Nagehan Alçı'dan 'geççek' yorumu: Tarkan, Erdoğan'a faydalı olacak bir iş yapmış

Habertürk gazetesi yazarı Nagehan Alçı, sosyal medyanın gündemindeki "Geççek" ile ilgili paylaşım yaptı. Alçı, şarkının Erdoğan'a faydalı olacağını iddia etti.

Tarkan'ın 'geççek' şarkısı hem sosyal medyada hem de kamuoyunda geniş yankı buldu. Kimi Tarkan'a şarkısı üzerinden destek verdi, kimi de eleştirdi. Habertürk gazetesi yazarı Nagehan Alçı da şarkıya tepkisiz kalamayanlardandı. 

Alçı, şarkıyla ilgili "Muharrem İnce’nin 24 Haziran 2018 öncesi muazzam kalabalık olan İstanbul ve İzmir mitinglerine benzettim" dedi.

Alçı'nın paylaşımları şöyle:

1) Tarkan’ın “Geççek” klibini iki kere izledim. Sevdiğim bir sanatçı olan Tarkan-bilmeden-Recep Tayyip Erdoğan’a faydalı olacak bir iş yapmış, RTE’den kopan ama ortada kalan kararsızları yeniden RTE çatısı altında toplama işlevinde bir şarkıya imza atmış.

2) “Geççek” şarkısını Muharrem İnce’nin 24 Haziran 2018 öncesi muazzam kalabalık olan İstanbul ve İzmir mitinglerine benzettim. Bu iki miting de Tayyip Erdoğan’ın oyunu artırmıştı. “Geççek” Cumhur ittifakı tabanında aynı etkiyi yaratacak bir klip.

Gündem Haberleri

Hastaneden açıklama geldi
Kurban Bayramı'nın ilk gününde acı bilançoyu İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya duyurdu
'Terörsüz Türkiye' mesajı verildi
CHP ile AKP arasındaki fark herkesi şaşırttı
İmamoğlu’ndan videolu ‘mega proje’ paylaşımı