Narin Güran cinayetinde yeni gelişme! Anne Yüksel Güran için talepte bulunuldu

Diyarbakır'da, kaybolduktan günler sonra cansız bedeni dere yatağında bulunan 8 yaşındaki Narin Güran cinayetiyle ilgili ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılan anne Yüksel Güran'ın avukatı, istinafa başvurarak beraat talep etti.

Diyarbakır’da kaybolan ve 19 gün sonra cesedi bir çuval içinde dere yatağında bulunan 8 yaşındaki Narin Güran cinayetiyle ilgili bir gelişme daha yaşandı.

Yüksel Güran'ın avukatı Yılmaz Demiroğlu, müvekkili hakkında verilen ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına karşı istinaf başvurusu yaptı.

Demiroğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Erzincan'a giden meslektaşlarımız Yüksel anne ile görüştü. Anne hukuka inancını sürdürerek sabırlı ve güçlü durmaya devam ediyor. Aksi bir durum olmazsa gün içerisinde tahliye istemini de içeren istinaf dilekçemizi sunmuş olacağız."

Güncel Haberleri

Silivri açıklarında 2 gemi çarpıştı! Arama kurtarma çalışması başlatıldı
Danıştay'dan milyonlarca tüketiciyi ilgilendiren karar! O ürünlerde cayma hakkı geri geldi
Eczanede büyük skandal! Kadın müşterinin etek altı fotoğrafını çektiği ortaya çıktı: “Mesleğim biter”
Yurt dışına kaçarken tırda yakalanmıştı: Arif Kocabıyık adliyeye sevk edildi
Gazeteci Şükran Soner Hayatını Kaybetti