Netflix, 30'dan fazla ülkede indirime gitti

Türkiye'de zam üstüne zam yapan Netflix, son haftalarda üç düzineden fazla ülkede hizmet maliyetini düşürdü.

Bloomberg HT'nin aktardığına göre, Netflix, son dönemde Türkiye'de yaptığı fiyat artışları ile gündeme gelmişti. Son olarak Netflix Türkiye'nin depremin ilk günlerinde sessiz kalması ise büyük tepkiye yol açmıştı. Platformun abonelik paketlerindeki fiyat artışı ise yıllık bazda yüzde 139'lara varmıştı.

Yayın şirketinin son fiyat indirimleri Yemen, Ürdün, Libya ve İran dahil olmak üzere Orta Doğu ülkeleri; Kenya’nın da içinde bulunduğu Sahra altı Afrika pazarları ve Hırvatistan, Slovenya, Bulgaristan gibi Avrupa ülkelerini kapsıyor.

Netflix'in Latin Amerika'da, Nikaragua, Ekvador, Venezuela gibi ülkeler ve Malezya, Endonezya, Tayland ve Filipinler gibi Asya'nın bazı bölgelerinde de abonelik fiyatlarında düşüş görüldü.

Güncel Haberleri

İtalya'da son 76 yılın en sıcak yaz mevsimi yaşandı
8 yıllık firar İstanbul’da sona erdi: Kadın kılığında yakalandı
Vanlı Kara Haydar gözaltına alındı: Düğününde takılan altınlar da mercek altında
KYK yurt sonuçları açıklandı
Müstehcenlik soruşturmasında dikkat çeken karar: 184 sosyal medya hesabına erişim engeli