New York'taki Türkiye Başkonsolosluğu'na saldırı! CHP'li Yurter Özcan: "Adam olsalar bizler ordayken gelirlerdi"

CHP ABD Temsilcisi Yurter Özcan, "New York’taki Türkiye Cumhuriyeti Başkonsolosluğumuza bir saldırı olmuş. Çok geçmiş olsun. O vandalların az çok kim olduğunu tahmin ediyoruz da… azıcık adam olsalar bizler ordayken gelirlerdi" dedi.

CHP ABD Temsilcisi Yurter Özcan, Twitter hesabında; "New York’taki Türkiye Cumhuriyeti Başkonsolosluğumuza bir saldırı olmuş. Çok geçmiş olsun. O vandalların az çok kim olduğunu tahmin ediyoruz da… azıcık adam olsalar bizler ordayken gelirlerdi" paylaşımını yaptı.

CHP ABD Temsilcisi Yurter Özcan, bugün New York'taki Türkiye Cumhuriyeti Başkonsolosluğu'na yapılan saldırıya ilişkin Twitter hesabından açıklama yaptı. Özcan, saldırının fotoğraflarını paylaşarak şöyle dedi:

"New York’taki Türkiye Cumhuriyeti Başkonsolosluğumuza bir saldırı olmuş. Çok geçmiş olsun. O vandalların az çok kim olduğunu tahmin ediyoruz da… azıcık adam olsalar bizler ordayken gelirlerdi."

Gündem Haberleri

PEKİNTAŞ HOLDİNG’TE PATRON-GENEL MÜDÜR İLİŞKİSİ AYYUKA ÇIKTI!
Bakanlık birimleri sahillerde: İşgalcilere göz yumulmayacak
CHP’li Orhan Sarıbal yarın basın toplantısı düzenleyecek
Durdu Özbolat’ın Acı Günü
"Elimizi taşın altına koyuyoruz..."