O komşunun görüntüleri ortaya çıktı!

Marmaris'in Bozburun Mahallesi'nde yaşayan sunucu Tanem Sivar ve eşi Edhem Dirvana'nın köpeklerini zehirleyerek öldürmekle suçlanan komşuları K.Ü.'nün, av tüfeğiyle ateş açma görüntüleri ortaya çıktı.

Sunucu Tanem Sivar ve eşi Edhem Dirvana'nın 'Cango' ve 'Pamuk' adlı köpekleri, iddiaya göre, komşusu K.Ü. tarafından zehirlenerek öldürüldü. Tanem Sivar, Instagram hesabından 'Canımız gerçekten çok yanıyor, içimiz acıyor' paylaşımıyla üzüntüsünü duyurdu. Sosyal medyada yankı bulunan olay, yazılı ve görsel basında da yer aldı.

Olayın ardından yeni bir gelişme yaşandı. Çift, köpeklerini öldürdüğünü iddia ettiği komşularının kendilerine de tüfekle saldırdığını söyledi. Öfkeli komşunun, evin içinden aldığı av tüfeğiyle ateş açtığı görüntüler ortaya çıktı. Olayın geçen pazar günü yaşandığı öğrenildi.

Tanem Sivar ve eşi Edhem Dirvana, olayın ardından jandarmaya giderek komşularından şikayetçi olmuştu. Gözaltına alınan K.Ü., jandarmadaki ifadesinin ardından savcılık talimatıyla serbest bırakılmıştı.

Güncel Haberleri

Çocukların giydiği kostümün satışı yasaklandı: Bakanlık piyasadan toplatılmasına karar verdi
İçişleri Bakanlığı duyurdu: Aranan 65 suçlu Türkiye'ye iade edildi
Ünlü isimlerin uyuşturucu testi sonuçları belli oldu
Seda Sayan: Öngörüsü yüksek bir kadınım, Haluk Levent bana güven vermedi
Emniyet'in 46 yıllık yönetmeliği yürürlükten kaldırıldı