Öcalan posteri bulunduğu bilgisi paylaşılmıştı...

Afrin yakınlarında bulunan Bülbül beldesinde dev bir Öcalan posteri bulunduğu bilgisi paylaşılmıştı...

Afrin'e bağlı Bülbül beldesine yakın bir konumda terör örgütü elebaşısı Öcalan'ın uydu görüntüsü Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Parsel Sorgulama Uygulaması ile ortaya çıktı. Görüntünün yayınlanmasının ardından jetlerimiz havalandı ve elebaşının posteri havaya uçuruldu.

Amerika Birleşik Devletleri'nin YPG'nin terör örgütü olmadığı, PKK ile organik bağının bulunmadığı iddiası uydu görüntüsü ile çürüdü. ABD'nin Türkiye'nin uyarılarına rağmen desteklediği YPG'nin PKK ile bağlantısı terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan'ın uydu görüntüsü ile bir kez daha ortaya çıktı. Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Parsel Sorgulama Uygulaması ile deşifre olan görüntü Afrin'e bağlı Bülbül beldesinin yakınlarında yer alıyordu. Uygulamaya girildiğinde coğrafi sekmesinde uygun koordinatlar girilince terör örgütü yöneticisinin görüntüsü açıkça ortaya çıkıyordu.

POSTER İMHA EDİLDİ

Darmık Dağı’nda bir çok ayrı nokta Türk savaş uçakları tarafından vuruldu. Darmık Dağı, Hassa ile Kilis arasında bulunuyor. Vurulan hedefler arasında Darmık Dağı’ndaki terör örgütü elebaşı Öcalan’a ait dev bir poster de bulunuyordu. Türk savaş uçaklarının başarıyla imha ettiği hedefe ilişkin görüntüler ortaya çıktı.

Güncel Haberleri

Dünyanın en uzun menzilli otomobili satışa sunuldu: Tek şarjla 1.100 kilometre
Avukatın adını kullanarak bir günde 1 milyon liralık vurgun yaptılar
Muhsin Yazıcıoğlu soruşturmasında 2. dalga: Çok sayıda gözaltı
Fon soruşturmasında 11 tutuklama daha: Eski TCMB Başkan Yardımcısı Erkan Kilimci de tutuklandı
Şanlıurfa depremi sonrası Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan’dan açıklama: Daha büyük deprem bekleniyor mu?