Öcalan'ın başvurusu reddedildi!

İmralı’da tutulan Abdullah Öcalan ve diğer üç tutuklunun ailelerinin Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı’na yaptıkları görüşme başvurusu reddedildi.

İmralı F Tipi Kapalı Cezaevi’nde bulunan terör örgütü PKK lideri Abdullah Öcalan’ın kardeşi Mehmet Öcalan ve vasisi Mazlum Dinç’in, avukatları aracılığıyla Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı’na dün yaptığı görüşme başvurusu reddedildi.

İmralı’daki diğer tutuklular Hamili Yıldırım, Ömer Hayri Konar ve Veysi Aktaş’ın ailelerinin de avukatları aracılığıyla dün savcılığa yaptığı başvurunun reddedildiği bildirildi.

Mezopotamya Ajansı’nın haberine göre savcılık, başvuruları 22 Nisan’da verilen mahkeme kararını gerekçe göstererek reddetti.

Öcalan’la kardeşi Mehmet Öcalan, 11 Eylül 2016 tarihinden bu yana 12 Ocak ve 5 Haziran tarihlerinde görüşme gerçekleştirebilmişti.

Güncel Haberleri

Kahramanmaraş'ta deprem!
Prof. Dr. Celal Şengör hakkında hapis istemi
Meğer kırmızı tuşun bu görevi varmış
Akaryakıt fiyatları güncellendi!
ATM kullananlara kötü haber!