Öğretmenlerle buluşmasında konuşan Erdoğan, ekonomiyi pas geçti

AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan, halkın yurdun çeşitli yerlerinde ‘hükümet istifa’ sloganlarıyla sokağa çıktığı sırada konuştu, ekonomideki gelişmelere değinmedi.

KP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Öğretmenler Günü dolayısıyla Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde düzenlenen programda konuştu. Yurttaşların ekonomideki gidişatla ilgili çeşitli kentlerde “hükümet istifa” sloganlarıyla sokağa çıktığı sırada kürsüden seslenen Erdoğan’ın, ekonomideki gelişmelere dair bir açıklama yapmaması dikkat çekti.

Erdoğan, iktidarın eğitimdeki çalışmalarına dair pek çok detaya değindi ve öğretmenlere yönelik 3600 ek gösterge vaadini yineledi. Erdoğan, bu konuda “Öğretmenlerimizin haklarını güvence altına alacak Öğretmenlik Meslek Kanunu çıkarmak için hazırlıklarımızı tamamladık. Meclis sürecinin ardından yürürlüğe girecek bu kanunla ilave mali ve sosyal haklar da sağlıyoruz. Artık yürüttükleri görev bir kariyer mesleği olarak tamamlanacak öğretmenlerimize 3600 Ek Gösterge başta olmak üzere sağlayacağımız hakların şimdiden hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Güncel Haberleri

ABD'de kızamık vakaları son 35 yılın zirvesinde: 4 kişi hayatını kaybetti
Valiliğin resmi hesabına siber saldırı: 'Paylaşımlara itibar etmeyin' uyarısı
Turistik Doğu Ekspresi'nin 2026-2027 seferleri başlıyor: Bilet fiyatları belli oldu
Oyuncu Yeşim Gül'ün acı günü: Hayat arkadaşı Gökhan Suar yaşamını yitirdi
Cem Yılmaz'dan Nurgül Yeşilçay açıklaması: 'Esprili insanları severim'