Önce oğlu, sonra babası Erdoğan'ın başdanışmanı oldu

Kocaeli Üniversitesi Rektörü Sadettin Hülagü, görev süresinin dolması sonrası Erdoğan'ın başdanışmanı olarak atandı. Hülagü'nün oğlu da atanma haberiyle gündeme gelmişti.

CHP Ankara Milletvekili Murat Emir, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'ın yanıtlaması istemiyle TBMM'ye yazılı soru önergesi sunmuş, Kocaeli Üniversitesi Rektörü Sadettin Hülagü'nün oğlu Taha Hülagü'nün jet hızıyla yükseliş öyküsünü anlatmıştı.

Emir önergesinde Taha Hülagü'nün bir günde memur olup, Cumhurbaşkanlığına atandığına işaret etmiş, olaya ilişkin haber ise sansür konusu olmuştu.

Geçtiğimiz yıl şubat ayında yaşanan bu olayın ardından Kocaeli Üniversitesi Rektörlüğü görevi sona eren Sadettin Hülagü, Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, Recep Tayyip Erdoğan'ın yeni başdanışmanı oldu.

Gündem Haberleri

Cemil Önal Cinayeti: Derin İlişkiler Ağı, Şantaj Kasetleri ve Falyalı’nın “Kasası”
Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'ten çarpıcı açıklamalar
Son anketten flaş sonuçlar çıktı
48 ilde operasyon düzenlendi, çok sayıda gözaltı var
CHP'li Utku Çakırközer'den TRT'ye 'İmamoğlu' çağrısı!