Organize suç örgütü üyelerine operasyon!

İstanbul merkezli 2 ilde organize suç örgütü üyesi olduğu iddiasında bulunulan 11 şüphelinin yakalanması için operasyon başlatıldığı aktarıldı.

İstanbul merkezli 2 ilde organize suç örgütü üyesi olduğu iddia edilen 11 şüphelinin yakalanması için operasyon başlatıldı.

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, Sultanbeyli, Sancaktepe ve Ataşehir ilçelerinde, tefecilik, nitelikli yağma, silahlı tehdit ile kişiyi hürriyetinden yoksun kılma suçlarına karıştığı gerekçesiyle 11 şüpheli hakkında gözaltı kararı verdi. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, karar doğrultusunda 11 adrese eş zamanlı operasyon düzenledi.

Devam eden operasyon kapsamında bazı şüphelilerin yakalandığı, adreslerdeki aramaların sürdüğü aktarıldı.

Güncel Haberleri

Kayıp Büşra Bebek Soruşturmasında Yeni Gelişme! Gözaltı Sayısı 10’a Çıktı
Kurtlar Vadisi Senaristlerinin Kaşif Kozinoğlu İfadesi Ortaya Çıktı: "Tesadüfen Denk Geldi"
Seferihisar Belediyesi'ne Rüşvet Operasyonu: 47 Şüpheli Adliyede
Sebze ve Meyve Piyasasında Büyük Operasyon: 41 Firma Yöneticisine Gözaltı Kararı
Kurtlar Vadisi senaristleri ifadeye çağrıldı! Yıllar sonra gelen Kaşif Kozinoğlu soruları