Osman Öcalan'ın cenazesi ne olacak? Erdoğan ve Bakan Soylu ters düştü

Koronavirüs tedavisi gördüğü Erbil'de yaşamını yitiren Osman Öcalan'ın cenazesinin Türkiye'ye getirilip getirilmeyeceği AK Parti MKYK toplantısında gündeme geldi. Erdoğan ve Bakan Soylu ters düştü

Hürriyet gazetesinden Nuray Babacan'ın haberine göre MKYK toplantısında bir milletvekili, ailenin cenazenin Türkiye'ye getirilmesi yönünde talebi olduğunu hatırlattı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ise "Bu konuyu değerlendirdik, bürokratlar getirilmemesinin doğru olacağını söylüyor." dedi.

SON NOKTAYI ERDOĞAN KOYDU
Herkesin görüş ve önerilerini dinleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan ise Bakan Soylu'nun "Bürokratlar istemiyor" sözlerine atıfta bulunarak "Bürokratların kararına göre hareket etmeyelim. Siyasi olarak kendi aramızda bir değerlendirme yapıp, ona göre karar verelim" diyerek konuyu kapattı.

Güncel Haberleri

ABD'de kızamık vakaları son 35 yılın zirvesinde: 4 kişi hayatını kaybetti
Valiliğin resmi hesabına siber saldırı: 'Paylaşımlara itibar etmeyin' uyarısı
Turistik Doğu Ekspresi'nin 2026-2027 seferleri başlıyor: Bilet fiyatları belli oldu
Oyuncu Yeşim Gül'ün acı günü: Hayat arkadaşı Gökhan Suar yaşamını yitirdi
Cem Yılmaz'dan Nurgül Yeşilçay açıklaması: 'Esprili insanları severim'