Otomobili gasp edildi, saldırgan sanılıp dövüldü

Adana'da, husumetli olduğu Şiyar A. ve Özgür K.'nin bulunduğu içkili mekana ateş açıp, ikiliyi yaralayan Cumali B., olayın ardından kaçmak için bölgeden geçen Mehmet İlgin D.'nin otomobilini gasbetti. Cumali B. olay yerinden kaçarken, yaralıların arkadaşları Mehmet İlgin D.'yi saldırgan sanıp, darbetti.

Adana Cumali B., husumetli olduğu Şiyar A. ve Özgür K.'nin içki içtiğini öğrendi. Mekana gelen Cumali B., tabancayla ateş açtı. Şiyar A ve Özgür K. tabancadan çıkan mermilerin vücutlarının çeşitli yerlerine isabet etmesi sonucu yaralandı.

Olayın ardından Cumali B., mekandan çıkıp, kaçmak için o sırada otomobiliyle bölgeden geçen Mehmet İlgin D.'yı durdurdu. Tabancasını gösterip otomobilden Mehmet İlgin D.'yı çıkaran Cumali B., aracı gasbetti. Saldırgan olay yerinden kaçarken, yaralıların arkadaşları Rıdvan Ö. ve Yusuf Ö., Mehmet İlgin D.'yi Cumali B. sandı.

İki kişi, Mehmet İlgin D.'yi tekme ve yumruklarla darbetti. Kendisinin saldırgan olmadığını söylemeye çalışan Mehmet İlgin D. aldığı yumruk darbelerinin ardından bayıldı.

Güncel Haberleri

Ahbap soruşturması: Noterde yakalanan şüpheli tutuklandı
Nasuh Mahruki tutuklandı!
Ünlü şarkıcı Sıla Gençoğlu için karar verildi
Meteoroloji açıkladı: Yağışlar geliyor
Akademisyen Emel Memiş'in tutukluluğuna yapılan itiraz reddedildi