Özbekistan seçimleriyle ilgili Dışişleri Bakanlığı açıklama yaptı

Dışişleri Bakanlığı: "Stratejik ortağımız Özbekistan'la ilişkilerimizin bölgesel güvenlik istikrar ve refaha katkıda bulunacak şekilde her alanda geliştirilmesi için çabalarımızı sürdüreceğiz."

Dışişleri Bakanlığı, Özbekistan'da yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimleri ile ilgili yaptığı açıklamada  "Özbekistan'da 24 Ekim 2021 tarihinde düzenlenen Cumhurbaşkanlığı seçiminin yüksek bir katılım oranıyla barış ve huzur ortamında gerçekleştirilmiş olmasından memnuniyet duyuyoruz.

Köklü bağlara sahip olduğumuz Özbekistan'ın istikrar ve refahına büyük önem atfediyoruz. Cumhurbaşkanlığı seçimleri sonuçlarının dost ve kardeş Özbekistan için hayırlı olmasını diliyoruz. Stratejik ortağımız Özbekistan'la ilişkilerimizin bölgesel güvenlik istikrar ve refaha katkıda bulunacak şekilde her alanda geliştirilmesi için çabalarımızı sürdüreceğiz" ifadelerini aktardı.

Gündem Haberleri

Süresiz nafakada geni dönem başlıyor: Boşanmada sınır geliyor!
PEKİNTAŞ HOLDİNG’TE PATRON-GENEL MÜDÜR İLİŞKİSİ AYYUKA ÇIKTI!
Bakanlık birimleri sahillerde: İşgalcilere göz yumulmayacak
CHP’li Orhan Sarıbal yarın basın toplantısı düzenleyecek
Durdu Özbolat’ın Acı Günü