Özel'den Soylu'ya tazminat davası tepkisi: Hak ettiğinden bir kelime eksiğini söylersek...

Özel'den Soylu'ya dava yanıtı: Hak ettiğinden bir kelime eksiğini söylersek...İçişleri Bakanı Soylu'nun kendisine açtığı 1 milyon TL'lik tazminat davasına tepki gösteren CHP'li Özel 'Hak ettiğinden bir kelime eksiğini söylersek senden beter olalım' dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, dün CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'e 1 milyon liralık manevi tazminat davası açtı. 

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun kendisine 1 milyon TL'lik tazminat davası açtığını, "Milletvekillerine 'şerefsiz', Genel Başkanımıza 'yalancı' diyen Suçişleri Bakanı kendisine cevaben 'yalancı' ve 'sahtekar' dediğim için 1 milyon TL’lik tazminat davası açmış" sözleriyle duyurdu.

Özel, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Bizleri susturacağını zannediyor. Hak ettiğinden bir kelime eksiğini söylersek senden beter olalım" dedi.

Gündem Haberleri

Süresiz nafakada geni dönem başlıyor: Boşanmada sınır geliyor!
PEKİNTAŞ HOLDİNG’TE PATRON-GENEL MÜDÜR İLİŞKİSİ AYYUKA ÇIKTI!
Bakanlık birimleri sahillerde: İşgalcilere göz yumulmayacak
CHP’li Orhan Sarıbal yarın basın toplantısı düzenleyecek
Durdu Özbolat’ın Acı Günü