Özgecan Aslan’ın hayatı film oluyor

Bindiği dolmuşta kaçırılarak katledilen 19 yaşındaki Özgecan Aslan’ın hayatı film oluyor.

Özgecan Aslan’ın hayatı filme çekilecek. Filmin yönetmeni ve senaristi Seçil Çelebi ile filmin yapımcısı Mahmut Şirin, Ankara Öveçler Nazım Hikmet Çankaya Evi’nde filme ilişkin basın toplantısı düzenledi.

Duru Film Yapım’ın kurucusu Mahmut Şirin, “Maalesef, Özgecan Türkiye’deki kadın cinayetlerinin sembolü ve biz onun çığlığı üzerinden cinayete kurban gitmiş bütün kadınların sesini duyurmak istiyoruz” dedi.

Film için ailenin rızasını aldıklarını söyleyen Şirin, şöyle devam etti: “Aile bizi tanımak istedi. Birlikte çok vakit geçirdik. Özgecan’ı konuştuk. Yeri geldi birlikte ağladık. Yeri geldi kadın cinayetlerinin son bulacağı gün için birlikte ümit yeşerttik. Filmimizin hazırlıkları yakında başlayacak. Profesyonel bir sinema filmi çekeceğiz. Profesyonel bir ekiple çalışacağız. Henüz tarihlerimiz netleşmedi.”

Güncel Haberleri

Serhat Mustafa Kılıç evinde ölü bulundu! Ünlü oyuncunun ölümü şüpheli
Estetik operasyon sonrası nefes alamadı: Yoğun bakımlık oldu
Zehirli yılanlar ne zaman saldırıyor? 40 bin testten çıkan şaşırtıcı sonuç
Ruhi Çenet’in belgeseli ABD’de de gündem oldu! Tartışmaların ardından dikkat çeken açıklama
Kahramanmaraş okul saldırısı davasında tepki çeken karar: Anne tahliye edildi