Özgür Özel - Erdoğan görüşmesi sona erdi! İşte ilk kareler

18 yıl aradan sonra CHP Genel Merkezi'ni ziyaret eden AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan ile CHP lideri Özgür Özel arasındaki görüşme sona erdi.

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel BAşkanı Özgür Özel ile görüşmek üzere CHP Genel Merkezi’ne geldi. 18 yıl sonra Erdoğan'ın CHP'ye yaptığı ziyaret tarihi bir önem taşırken, yapılan 1,5 saatlik görüşme sona erdi. Görüşmenin ardından açıklama yapılmadı.

Erdoğan, Özgür Özel'in AKP ziyaretinde CHP Genel Merkez’e bir iade-i ziyarette bulunacaklarını söylemişti. Özel, geçtiğimiz hafta görüşme tarihini 11 Haziran olarak açıklamıştı.

ERDOĞAN 18 YIL SONRA CHP GENEL MERKEZİ'NDE

Erdoğan bugün, 18 yılın ardından CHP Genel Merkezi’ne geldi.

Görüşmede, 2 Mayıs’ta olduğu gibi liderlere AKP Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş ile CHP İstanbul Milletvekili ve TBMM Dışişleri Komisyonu Üyesi Namık Tan, not tutmak için eşlik etti.

Genel merkezde yapılan bir buçuk saatlik görüşmenin ardından Erdoğan'ın ziyareti sona erdi. 

Gündem Haberleri

PEKİNTAŞ HOLDİNG’TE PATRON-GENEL MÜDÜR İLİŞKİSİ AYYUKA ÇIKTI!
Bakanlık birimleri sahillerde: İşgalcilere göz yumulmayacak
CHP’li Orhan Sarıbal yarın basın toplantısı düzenleyecek
Durdu Özbolat’ın Acı Günü
"Elimizi taşın altına koyuyoruz..."