Özgür Özel, MİT Başkanı İbrahim Kalın ile görüştü

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Suriye'nin Lazkiye kentinde Alevi sivillere yönelik saldırılarla ilgili olarak, MİT Başkanı İbrahim Kalın ile bir görüşme gerçekleştirdiğini belirtti.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Suriye'nin Lazkiye ve Tartus kentlerinde Alevi sivilleri hedef alan çatışmalara ilişkin 10 kişilik bir parti heyetini Hatay'a görevlendirdiğini, heyetin Suriye sınırının sıfır noktasında konuyla ilgili basın açıklaması yapacağını duyurdu.

Görüşmesinde, bu tür olaylara karşı duyduğu rahatsızlığı ve hassasiyetini ilettiğini ifade eden Özel, Alevilerin korunması adına tüm önlemlerin alınması gerektiğini vurguladı.

ÖZEL'DEN KALIN'A TELEFON

Özel, ayrıca, partisinin 10 kişilik bir heyetini Hatay'a gönderdiğini ve heyetin Suriye sınırında basın açıklaması yapacağını duyurdu. Özel, MİT Başkanı Kalın ile yaptığı görüşmenin sadece bu mesele üzerine olduğunu söyledi.

Güncel Haberleri

LGS soru kitapçıkları ve cevap anahtarları yayımlandı
Memurlar İçin Tarihi 'Fazla Mesai' Kararı
Milyonlarca Öğrenci İçin LGS Maratonu Bitti: Sonuç Tarihi Belli Oldu
Kırmızı Bültenli Çete Üyeleri ve Zehir Tacirlerine Dev Darbe!
Ankara'da bir cadde ulaşıma kapatılıyor